Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečený lunchmeat s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gD1G
Moje poznámka
Opečený lunchmeat s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gD1G
Nejnovější recepty
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Domácí Mila oplatky
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno 26. 7. 2025 06:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka z mléka
LusiPa před 53 minutami
Rybízová marmeláda do 10 minut
8181bartova před 1 hodinou
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Kajkajak před 3 hodinami
Zapečený hermelínový chleba z horkovzdušné fritézy
tara23 před 3 hodinami
Topinky se salámovou směsí
jurcova1990 před 3 hodinami
Těstovinový salát se sušenými rajčaty, chorizem a bazalkou
Jan Nemec před 4 hodinami
Krkovička z trouby
EvaEvaEva před 4 hodinami
Voňavý bylinkový králík s bílým vínkem
Jan Nemec před 4 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 4 hodinami
Tématické fráze:
lunchmeat recepty,
lunchmeat,
lunchmeat recept,
recepty z lunchmeatu,
lunch meat recepty,
lunch meat,
lunchmeat s bramborem,
recepty lunchmeat,
recept na lunchmeat,
jak udelat lunchmeat,
opečený luncheon,
luncheon meat recept,
jidlo z lunchmeatu,
recepty na jídla z lunchmeatu,
lanchmeat,
luncheon meat recepty,
recepty z lunchmitu,
recept lunchmeat,
smažený lunchmeat,
opečený luncheon meat s bramborem
Suroviny:
lunchmeat,
brambory rané,
mouka hladká,
sůl,
kmín celý
Komentáře (16)
Jediný problém: jak dnes sehnat dobrý lunchmeat
Brambora je lepší, nerozmočená a hlavně rychlá!
@badak to neni pre skautov to je pre ústav pamäti národa........
Dnešní lanšmíty jsou pochybené kvality, snad je ten "čínský" z hamé se dá jíst (nebo některý zahraniční, co obsahuje maso).