Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čajové stříkané - cukroví

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 11. 2009 22:38

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 307 kJ / 2 942 kcal
Bílkoviny43,18 g
Tuky163,56 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 402 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy319,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

To zdobení čokoládou se mi moc nepovedlo, ale snad to bude dobrý i tak.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

marunda marunda

4. 3. 2016 10:02

Lenik:díky za reakci, já už dělám jiný. Ale zkusím to.:yes:

Lenik

2. 3. 2016 22:42

Doporucuji vymenit heru za maslo a pridat 1 zloutek. Take jsem dala jen 90g cukru. Testo je tuzsi a se sackem jsem se docela nadrela, ale vysledek je bajecny. Susenky ani moc neztvrdly.
Slepila jsem je marmeladou a pocakala cokoladou. Jdou na dracku :-)

marunda marunda

16. 12. 2014 10:34

Lůca:já to stříkala sáčkem ale těsto musí být vlažné, ne studené, to pak nejde

zizala zizala

16. 12. 2014 07:56

Lůca: Já to sázím pistolí na studený suchý plech. Taky se mi některý tvar nechce přilepit, ale většinou je to v pohodě ;-)

casino casino

15. 12. 2014 23:35

Lůca:
Jedná se o linecké třené.
Těsto se připravuje při 20 až 25°C a mouka by měla mít 22 až 25°C. Těsto se hned za stejných podmínek (tedy NECHLADIT!) zpracovává.

Lůca

15. 12. 2014 22:16

Dělala jsem stříkací pistolí Tescoma. První plech v pohodě, ale druhá várka se mi nechtěla na plech přilepit a držela na pistoli. :-O:-O:-O:-O Vznikly z toho patvary, i když moc dobřé. Je lepší mí těsto vychlazené nebo pokojové teploty? Řidší nebo hustější? Nevím, čím to mohlo být.

marunda marunda

19. 11. 2014 09:36

Markéta:jojo změkne, stačí dát do krabice, a do chladné místnosti.

Markéta

19. 11. 2014 00:20

Holky tak jsem to upekla ale mám to trochu tvrdý změkne to ?:-//

jana

13. 9. 2014 19:17

těsto chutné, ale tuhé a nejde vůbec vytlačit a lepí se. Nešlo ani oddělit na jednotlivé kousky. Používala jsem pistoli na stříkané pečivo. Musela jsem těsto naředit. Po upečení chuťově dobré, ale nedrží tvar:-(

alibaba

12. 4. 2014 11:32

aby se testo nerozjelo musi se pect hodne pomalu treba i min nez 150 zalezi na troube

Handula

31. 10. 2012 11:37

Ahoj děvčata. Po mé skušenosti s tím to cukrovím jsem se naučila dávat toto těsto do formiček ve tvaru ořechu. (dám si ho tak na 10 až 15 minut stuhnout do lednice). Když jsem se snažila vytvářet věnečky tak to spíš byly jen nevzhledné placky které se k sobě ani moc přilepit nedali:-D Proto to dávám do formiček. (plnim jen tak do půlky formičky protože opravdu nabidou) Půlku pak namočím do čokolády a půlku namažu marmeládou a slepím. Chutná to úplně stejně a myslím že je s tím lepší práce teda aspon podle mě :-) Jinak je to moc výborné cukrovíčko a hlavně rychlé. Dělám ho každý rok.

zuzun

14. 12. 2010 15:29

cajovy strikany!!! Muj sen! jdu na to:-K

michsamant michsamant

22. 1. 2010 13:22

:-p:yes:

Daniela

13. 12. 2009 19:33

Dagmaro-:yes:souhlajim.Recept je zajimavy-snad se mi taky povede.

Dagmara

13. 12. 2009 19:29

MARUNDO a MARCELO priste si radeji zatelefonujte-ta Vase nudna "konverzace"nikoho nezajima :-((prispevky by se mely tykat hlavne "receptu"

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: stříkané cukroví čajové cukroví stříkané vánoční cukroví stříkané cukroví recept cukroví stříkané vanocni cukrovi strikane recept na stříkané cukroví stříkané těsto cukroví čajové čajové vánoční cukroví výborné třené těsto stříkané čajové pečivo stříkané stříkané vánoční pečivo čajové vánoční cukrovi recept stříkané linecké cukroví stříkané věnečky vanocno cukrovi vánoční cukroví čajové stříkané čajové pečivo cajove strikane

Suroviny: tuk hera, vejce, cukr moučkový, mouka hladká, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Čajové stříkané - cukroví

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K15J