Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečený lunchmeat s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gD1G
Moje poznámka
Opečený lunchmeat s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gD1G
Nejnovější recepty
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové placky s houbami
Přidáno před 2 hodinami
Pletýnky plněné sýrem s česnekovým máslem
Přidáno před 4 hodinami
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno před 16 hodinami
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 20 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno 29. 7. 2025 06:01:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Hujovka před 18 minutami
Máslové kuřátko pečené v sáčku
kasulk@email.cz před 59 minutami
Cuketové palačinky z kefíru
xjanax před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 12 hodinami
Chilli con carne
Svagi před 13 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
MaruR před 14 hodinami
Skandinávská polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova před 15 hodinami
Knedlíčky s borůvkovým žahourem
Receptyodjakuba před 15 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
DianaTr před 15 hodinami
Tématické fráze:
lunchmeat recepty,
lunchmeat,
lunchmeat recept,
recepty z lunchmeatu,
lunch meat recepty,
lunch meat,
lunchmeat s bramborem,
recepty lunchmeat,
recept na lunchmeat,
jak udelat lunchmeat,
opečený luncheon,
luncheon meat recept,
jidlo z lunchmeatu,
recepty na jídla z lunchmeatu,
lanchmeat,
luncheon meat recepty,
recepty z lunchmitu,
recept lunchmeat,
smažený lunchmeat,
opečený luncheon meat s bramborem
Suroviny:
lunchmeat,
brambory rané,
mouka hladká,
sůl,
kmín celý
Komentáře (16)
Jediný problém: jak dnes sehnat dobrý lunchmeat
Brambora je lepší, nerozmočená a hlavně rychlá!
@badak to neni pre skautov to je pre ústav pamäti národa........
Dnešní lanšmíty jsou pochybené kvality, snad je ten "čínský" z hamé se dá jíst (nebo některý zahraniční, co obsahuje maso).