Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí pizza a la mixér

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kustka kustka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 796 kJ /
1 385 kcal
Bílkoviny44,06 g
Tuky35,85 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 109 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy216,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mouku, sůl, koření a cukr promícháme v mixéru na sucho. Krok 2: Pak přidáme 1 vejce, 2 lžíce oleje a nadrobíme 1/2 kostky kvasnic, zalijeme asi 1dcl teplé vody. Krok 3: Těsto udělá v robotu kouli. Nemá být moc lepivé-asi jako na langoše. Krok 4: Pečící papír potřeme olejem (nebo nastříkáme olej ve spreji) a těsto na něj roztáhneme-rukama - trochu se brání. Necháme asi 15 minut vykynout. Krok 5: Potřeme kečupem, poklademe salámem (šunkový, dietní, gothaj - kdo má jak rád) a posypeme sýrem. Krok 6: Pečeme 20-25 minut na 200° do zlatova.

Zveřejněno 3. 8. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí pizza a la mixér

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8g2L

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Domácí pizza a la mixér

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8g2L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

kustka: promiň, ale nebyl by lepší název např. Pizza z mixeru ? To a la mixer je docela zavádějící, pochybuji, že by si někdo pochutnával na mixeru.. Nic ve zlým;-):-)

Děkuji Majka8.Jsem ráda,že po vyzkoušení těsto chutnalo.Pak už záleží na každém,co si kdo dá za ingredience navrch.

Těsto na pizzu jsem dnes vyzkoušela k večeři,je opravdu dobrý,jen jsem přidala víc ingrediencí,dnes jsem dala šunku, pokrájela papriku a rajčata,vše se už urodilo na zahrádce:-))posypala oregánem ze zahrádky a posypala konopným semínkem,samozřejmě nejprve potřela kečupem Kant...navrh dala 6 vajec volský oka a trochu posypala nastrouhaným parmazánem,bylo to asi dobrý:-p,nezbyl ani kousek:-//Takže KUSTKO,: ZA RECEPT NA TĚSTO DÁVÁM ZASLOUŽENÝ BODÍK:yes::yes::yes:

aple: to je výstižné :-)):-((

nuda neboli šmakuláda:-((:-((

katlie: Jsem stejného názoru.

U nás by rozhodně nepřišla vniveč!! Zaprášilo by se!:-p

Dělám podobnou,jen přidám víc ingrediencí,zeleninu...posypu sezamem a oregánem,někdy poleju vajíčkama rozmíchanýma v mléce,ale doma chutná víc navrh dát komlet vejce jako volský oko,je fakt,že vajec tam musím nasázet aspoň 6...taky jsou dobrý posekaný olivy,nebo žampiony,to je pak pizza,toto mně připoíná slaný koláč:-//

Pizza nepizza, u nás by měla úspěch tak jako tak:yes:

tohle je slaný koláč :-S

Pizzu mám ráda, ale tenkou, takhle je taková buchtová, jako když si člověk koupí nějakou levnou v supermarketu, to nemám ráda. Ale jinak pizza je skvělé jídlo, jen bych asi dala i nějakou tu zeleninu, tohle je moc suché.

Tématické fráze:
buchtová pizza, domaci pizza, recepty pro mixér, mixer na testo, domaci buchtova pizza, recept na domácí pizzu, těsto na pizzu v mixeru, recepty mixér, bucjtova pizza, recept na buchtove těsto na pizzu, domácí pizza recept, buchtova pizzu, recepty s mixerem, recepty na smouky, recepty na buchtovou pizzu, smouky mixér, recepty z mixéru, recepty do mixeru, recepty na mixer, mixer na koreni

Suroviny:
mouka hladká, sůl, koření pizza, cukr, kvasnice, vejce, olej, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu