Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 374 kJ / 2 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,72 g |
Tuky | 82,01 g |
Vláknina | 22,52 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 1,44 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 372,66 g |
Postup přípravy
Těstoviny podáváme jako sytý hlavní chod.
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Moje poznámka
Zapečené penne těstoviny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EX20
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 5 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 1 hodinou
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 2 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 2 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 3 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 4 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 4 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečené těstoviny,
zapečené penne,
zapečené testoviny v remosce,
těstoviny penne,
penne těstoviny recepty,
penne těstoviny recept,
testoviny pene,
recepty na penne těstoviny,
zapekane testoviny v remosce,
těstoviny v remosce,
penne,
pene těstoviny,
zapečené těstoviny recept,
zapečený testoviny,
penne těstoviny,
recept na těstoviny penne,
testoviny zapecene,
zapečene testoviny,
zapečene penne testoviny s uzenym a se špenatem,
penne zapečené
Suroviny:
těstoviny penne,
rajče,
parmazán,
sýr chedar,
česnek,
mléko,
bobkový list,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
ořech muškátový,
bazalka čerstvá,
pažitka,
petržel,
pepř mletý
Komentáře (3)
Papkáme i očima,tak bych volila spíše foto naservírovaného pokrmu.Ale jasně,je to o receptech, ne jen o fotkách. Ale víš jak