Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opečený lunchmeat s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gD1G
Moje poznámka
Opečený lunchmeat s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gD1G
Nejnovější recepty
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno před 4 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
Petracka před 1 hodinou
Párky v listovém těstě jako jednohubky
kociriv před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Proste_kamca před 3 hodinami
Medové palačinky s perníkovou vůní
LoveEndlessRadiance před 3 hodinami
BeBe střecha
PavlinaP před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vandy před 4 hodinami
Grilované marinované cukety
AjaHK před 5 hodinami
Pivovarský tokáň
Majkls před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Majkls před 6 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
kachlicka77 před 10 hodinami
Tématické fráze:
lunchmeat recepty,
lunchmeat,
lunchmeat recept,
recepty z lunchmeatu,
lunch meat recepty,
lunch meat,
lunchmeat s bramborem,
recepty lunchmeat,
recept na lunchmeat,
jak udelat lunchmeat,
opečený luncheon,
luncheon meat recept,
jidlo z lunchmeatu,
recepty na jídla z lunchmeatu,
lanchmeat,
luncheon meat recepty,
recepty z lunchmitu,
recept lunchmeat,
smažený lunchmeat,
opečený luncheon meat s bramborem
Suroviny:
lunchmeat,
brambory rané,
mouka hladká,
sůl,
kmín celý
Komentáře (16)
Jediný problém: jak dnes sehnat dobrý lunchmeat
Brambora je lepší, nerozmočená a hlavně rychlá!
@badak to neni pre skautov to je pre ústav pamäti národa........
Dnešní lanšmíty jsou pochybené kvality, snad je ten "čínský" z hamé se dá jíst (nebo některý zahraniční, co obsahuje maso).