Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 241 kJ / 58 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,20 g |
Tuky | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 0,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius pod parmazánovou dečkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Yp
Moje poznámka
Pangasius pod parmazánovou dečkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6Yp
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 1 minutou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 11 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 5 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
uprava pangase,
čím nahradit parmezán,
pangasius s parmazanem,
náhrada za parmezán,
pangasius úprava,
zepter recepty,
pangasius parmezan,
úprava pangasius,
recepty upravy ryb,
úprava ryby pangasius,
ryba s parmezánem,
pangas parmezán,
parmazánová krusta,
nahrada parmezanu,
jak upravit pangase,
pangasius jednoduchý recept,
děcký recepty,
recepty na upravu pangase,
ryba s parmazánem,
ryba pangas uprava
Suroviny:
pangasius,
bílek,
sýr parmazán strouhaný,
koření na ryby,
sůl
Komentáře (44)
čo sa týka receptov. mám ich niekoľko na inom webe, tu ich však neuvažujem dávať, údajne ich nie je možné neskôr editovať prípadne úplne stiahnuť
Ještě k tomu Vašemu výrazu "československý národ"...nic takového neexistuje a nikdy neexistovalo... Byl to před-prvorepublikový politický a čistě účelový konstrukt, který ovšem v historické perspektivě umožnil emancipaci obou našich národů.
slovo šmakuláda je myslené ironicky a má predstavovať "kreativitu" československého národa v kuchyni.
Ja si zatým čo som napísal stojím, obzvášť keď si pozriem že tu máš viacero receptov na ryby. napríklad tomuto http://www.toprecepty.cz/recept/23145-morsky-vlk-v... sa nedá vytkúť nič, všetko je tam uvedené správne robím ho takmer identicky
robievam aj parmice, podľa mňa opekať ich na panvici a potom ešte v rúre 20-30 minút je veľa keďže parmice sú menšie ryby, bohato im stačí 20 min na 180 http://www.toprecepty.cz/recept/21419-parmice-pece...
informácie o spôsobe chovu pangasa a následné obohacovanie filetov vodou nemám pozbierané z internetu ale priamo od zdroja
Ja čerstvé ryby pripravujem často a mám zato že sa majú upravovať krátko s použitím minimálneho množstva surovín.
Pekný deň prajem
Slovo "šmakuláda" bežný Slovák asi nemá v slovníku. To ma hneď napadlo. Takže...
Pro všechny zvědavé kopíruju:
"Slížiky z polievky polámeme a vložíme do misy, pridáme všetky dochucovadlá, ktoré sa tam nachádzajú vrátanie sáčku s olejom. Pridáme na kocky pokrájanú uhorku, paradajky, šunku či salámu a zalejeme tatarkou a kyslou smotanou. Dôkladne premiešame a necháme odstáť do druhého dňa."
Dobrý, ne??
Magdi, myslíš tím, že to nebude pravý Slovák? Já jako Češka to nepoznám...
Také dnes vařím trošku jinak než před lety a jsem sobě velkým kritikem, chci se lepšit. Ale ať si tento stručný receptík pročítám z jakékoli strany, nevím, co je na něm tak "zlého". Je vidět, že pangasia opravdu nepřipravujete, protože 10 minut mu nestačí. Vaše předsudky ohledně této ryby - pochytané z internetu - nejsou mými předsudky. Grilovací koření téměř nepoužívám, nevím, proč o něm píšete, stejně jako o Československu - i na internetu psali, že už dlouho neexistuje...
P.S.: Co to je "šalát z vifoniek"..?
kombinovať parmazán (Parmigiano Reggiano) a grilovacie korenie môže iba barbar a ignorant ....
+ toto všetko vykydnúť na pangasa (filet) a tohto piecť 30 minút môžu iba v československu .....
Eliza to že ti túto ***** všetci chvália neznamená že je to v poriadku
Ryby sa upravujú krátko, takému tvojmu filetu postačí max 10min a samozrejme bez použitia túch príšerných československých koreniacich zmesí, stačí čierne alebo biele korenie a soľ. (pangasa z dôvodu akým sa chová a ako sa dostáva k zákaznikovi za rybu nepovažujem - je to vodný potkan)
Taktiež sa ryba zvyčajne nekombinuje so syrom, že Vám to chutí sa nečudujem, v československu chutia aj iné šmakulády ako napríklad šalát z vifoniek alebo guláš z párkov.....
To nie je o finančných možnostiach ale o úcte k sebe samým .....