Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 330 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,93 g |
Tuky | 7,07 g |
Vláknina | 50,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 372,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fíková marmeláda s broskvičkou pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgOr
Moje poznámka
Fíková marmeláda s broskvičkou pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgOr
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 1 hodinou
Minimuffinky
Přidáno před 13 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 18 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 1 hodinou
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 1 hodinou
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 11 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 12 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 12 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 13 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 13 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 14 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 14 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 14 hodinami
Tématické fráze:
fíková marmeláda,
fíková marmeláda recept,
zpracování fíků,
zpracování čerstvých fíků,
jak zpracovat čerstvé fíky,
marmeláda z čerstvých fíků,
recepty fíková marmeláda,
recepty na zpracování broskví,
jak zpracovat fiky,
vypeckovani broskvi,
fíky zpracování,
fíková marmeláda použití,
zpracování broskví,
zpracování broskví recepty,
jak udělat marmeládu z fiku,
recept fíková marmeláda,
fíková marmeláda recepty,
čerstvé fíky recepty obrazky,
jak udelat dzem z fíků,
fiky.cerstve.marnelada
Suroviny:
ovoce,
fíky,
broskve,
cukr želírovací,
šťáva citronová,
skořice mletá
Komentáře (15)
hanes24: já nepovažuju takto spotřebované fíky za škodu, dyk zima se mě zeptá.... Jasně že nejlepší je čerstvé ovoce, ale v zimě už se sežene nejvýš mražené nebo takto různě zpracované. Takže preferuju, přepapat se v létě čerstvým a zároveň udělat zásobičku na zimu
varilamyskakasicku:Majka8: Děvčata, fíky mají v Albertu tento týden v akci, teda kus za 5,- jestli si dobře pamatuju, tak jsem neodolala.
Ještě chci udělat kuřecí s fíkama, na to mě upozornila sousedka, že je to výborné a ví, že ulítáváme na ovoci + maso
hosta: to mě těší, nám taky chutná moc
yanull: Jani, my rádi džemíky, marmeládky a tak, holt, až se zima zeptá...., dyk to znáš
Vyloženě moc sladká určitě není, spíš kyselkavá, nemáme rádi moc sladké