Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 330 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,93 g |
Tuky | 7,07 g |
Vláknina | 50,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 372,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fíková marmeláda s broskvičkou pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgOr
Moje poznámka
Fíková marmeláda s broskvičkou pro diabetiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kgOr
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 54 minutami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 16 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 16 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 2 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 2 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 4 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 4 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
fíková marmeláda,
fíková marmeláda recept,
zpracování fíků,
zpracování čerstvých fíků,
jak zpracovat čerstvé fíky,
marmeláda z čerstvých fíků,
recepty fíková marmeláda,
recepty na zpracování broskví,
jak zpracovat fiky,
vypeckovani broskvi,
fíky zpracování,
fíková marmeláda použití,
zpracování broskví,
zpracování broskví recepty,
jak udělat marmeládu z fiku,
recept fíková marmeláda,
fíková marmeláda recepty,
čerstvé fíky recepty obrazky,
jak udelat dzem z fíků,
fiky.cerstve.marnelada
Suroviny:
ovoce,
fíky,
broskve,
cukr želírovací,
šťáva citronová,
skořice mletá
Komentáře (16)
hanes24: já nepovažuju takto spotřebované fíky za škodu, dyk zima se mě zeptá.... Jasně že nejlepší je čerstvé ovoce, ale v zimě už se sežene nejvýš mražené nebo takto různě zpracované. Takže preferuju, přepapat se v létě čerstvým a zároveň udělat zásobičku na zimu
varilamyskakasicku:Majka8: Děvčata, fíky mají v Albertu tento týden v akci, teda kus za 5,- jestli si dobře pamatuju, tak jsem neodolala.
Ještě chci udělat kuřecí s fíkama, na to mě upozornila sousedka, že je to výborné a ví, že ulítáváme na ovoci + maso
hosta: to mě těší, nám taky chutná moc
yanull: Jani, my rádi džemíky, marmeládky a tak, holt, až se zima zeptá...., dyk to znáš
Vyloženě moc sladká určitě není, spíš kyselkavá, nemáme rádi moc sladké