Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Listové tyčky

Tyto tyčinky jsou bleskurychle hotové, velice jednoduché a levné. Přesto je to výborná dobrota, která potěší nečekanou návštěvu i hosty na oslavě. Můžete je podávat jen tak, nebo k nim připravit dip, do kterého je budete namáčet.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lendiiik Lendiiik

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Listové těsto rozválíme na plát a v celku ho přeneseme na plech vyložený pečicím papírem. Krok 2: Těsto potřeme rozšlehaným vejcem a potom rádýlkem nakrájíme na slabé proužky. Krok 3: Posypeme kmínem, mákem nebo sezamem a upečeme dozlatova v předehřáté troubě.

TIP: Jak péct listové těsto

Zveřejněno 9. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Listové tyčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0VDy

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Listové tyčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0VDy

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

ještě osolit-jinak výtečné.

Maminka dela pravidelne na oslavy, svatky a tak. Vyborne, posilam bodika :yes:. ;-)

Ja taky ne:-D Ale vypadaji bajecne!!:yes::yes::yes: Davam bodik:yes:

Jani, já tentokrát ne, fakt!!!:-))

nechci být;-(, recept dobrý, sice ho znám, což není důležité - nové kuchařky se určitě zaradují:-D Jen poznámka, kdo mohl dát bodíka, když se nekomentovalo a nehodnotilo :-?:-O:-O:-O:no:

Tématické fráze:
tyčky z listového těsta, slané tyčky z listového těsta, tyčky z listového těsta na slano, kroucené tyčky z listového těsta, kroucené tyčinky z listového těsta, tyčky z listového těsta se slaninou, listové těsto tyčky, slané tyčinky s kmínem z listového těsta, testo na tycky, listové těsto slané tyčky, syrové tyčky z listoveho těsta, tyčky listové těsto, listové slané tyčky, slane tycky z liskoveho testa, slané preclíky z listového těsta, tycky s listoveho testa, recept na tyčky z listového těsta, tyčky z listového, preclíky z listového těsta, tyčky ze listového těsta

Suroviny:
těsto listové, vejce, kmín celý, mák

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu