Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 439 kJ / 1 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,25 g |
Tuky | 48,00 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 802 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 119,50 g |
Postup přípravy
Podáváme horké na zeleninovém salátu.
Zveřejněno 8. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnjN
Moje poznámka
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnjN
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 14 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 18 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
mini mozzarella,
mini mozarela,
recept na mozzarellu,
obalena mozzarella,
obalená mozarela,
mozzarelky v těstíčku,
obalená mocarela,
recepty z mozzarelly,
minimozarela hodnoty,
obalené mozarelky,
mozzarella mini,
mini motzarela,
recepty mini mozzarella,
mozzarella v listovem testicku,
mozarela male kulicky,
mozarella v testicku,
mini. mozarela,
mozarela v bylinkovém těstíčku,
recepty na mozzarellu,
mini mozzarella recepty
Suroviny:
sýr mini mozzarella,
šafrán,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (12)
Dančo, jestli chceš vyzkoušet, tak je dobré obalené sýry dát na půl hodinky před smažením do ledničky. Pak by neměly praskat - jako mně, trochu jsem to uspěchala.
(Vlastně vždyť můžu, mozzarella čeká v lednici a ostatní suroviny mám taky...že by???