Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 439 kJ / 1 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,25 g |
| Tuky | 48,00 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 802 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 119,50 g |
Postup přípravy
Podáváme horké na zeleninovém salátu.
Zveřejněno 8. 9. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnjN
Moje poznámka
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pnjN
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 25 minutami
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 18 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 37 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 10 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
mini mozzarella,
mini mozarela,
recept na mozzarellu,
obalena mozzarella,
obalená mozarela,
mozzarelky v těstíčku,
obalená mocarela,
recepty z mozzarelly,
minimozarela hodnoty,
obalené mozarelky,
mozzarella mini,
mini motzarela,
recepty mini mozzarella,
mozzarella v listovem testicku,
mozarela male kulicky,
mozarella v testicku,
mini. mozarela,
mozarela v bylinkovém těstíčku,
recepty na mozzarellu,
mini mozzarella recepty
Suroviny:
sýr mini mozzarella,
šafrán,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (12)
Dančo, jestli chceš vyzkoušet, tak je dobré obalené sýry dát na půl hodinky před smažením do ledničky. Pak by neměly praskat - jako mně, trochu jsem to uspěchala.
(Vlastně vždyť můžu, mozzarella čeká v lednici a ostatní suroviny mám taky...že by???