Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 101 kJ / 3 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,47 g |
Tuky | 39,99 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 648 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 702,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový koláč z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro4K
Moje poznámka
Švestkový koláč z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ro4K
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 14 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 15 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 16 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 17 minutami
Zapečený chřest
Leren před 18 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 37 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 40 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 41 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 42 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 43 minutami
Tématické fráze:
švestkový koláč,
koláč z pekarny,
švestkový koláč recept,
kolace z pekarny,
kolač v pekarně,
domácí pekárna recepty,
koláč do pekárny,
koláče v pekárně,
kynutý švestkový koláč z pekárny,
koláče s pekárny,
recept ze svestek v domaci pekarne,
kynutý švestkový koláč v pekárně,
kolac pekarna,
kynute koláče z pekarny,
koláč švestkový,
recepty do domácí pekárny,
kynutý koláč v pekárně,
borůvkový koláč z pekárny,
koláčky z domácí pekárny,
kolace do pekarny
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
švestky,
Komentáře (27)
Každá pekáreň pečie inak, trocha to posleduj.