Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 232 kJ / 1 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,88 g |
Tuky | 31,46 g |
Vláknina | 23,50 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 3,24 g |
Sacharidy | 120,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žebrácká polívčička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk1n
Moje poznámka
Žebrácká polívčička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mk1n
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 24 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 28 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
žebračka polévka,
žebrácká polívka,
polévka žebrácká,
žebrácká polévka recept,
žebračka,
rozkutrovat,
polévka žebračkachlebová,
co je rozkutrovat,
chlebová polívka žebrácká,
žebrácká polévka,
žebrácká chlebová polévka,
zebracka polívky,
polívka žebračka recept,
polivka zebracka,
rebracra polevka,
žebrácká chlebová polívka,
polivcicka,
polévky recepty žebrácká,
chlebová polévka žebrácká,
plévky z chleba žebrácká
Suroviny:
chléb,
voda,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
masox,
cibule,
maggi
Komentáře (11)
http://www.toprecepty.cz/recept/20465-bylinkova-ze...