Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 850 kJ / 2 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,46 g |
Tuky | 178,57 g |
Vláknina | 26,03 g |
Cholesterol | 954 mg |
Sodík | 4,67 g |
Sůl | 10,65 g |
Sacharidy | 118,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebová polévka se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y8K
Moje poznámka
Chlebová polévka se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5y8K
Nejnovější recepty
Boloňské ragú s těstovinami
Přidáno před 2 hodinami
Dietní lečo s míchaným vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Plněný sýrový karbanátek
Přidáno před 6 hodinami
Vaječná omeleta s mrkví a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Salámové mističky
Přidáno před 6 hodinami
Květákové koule s vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí vývar z PH
Neregistrovaný před 11 minutami
Dietní lečo s míchaným vejcem
Neregistrovaný před 15 minutami
Slané muffiny
Neregistrovaný před 19 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Neregistrovaný před 20 minutami
Borůvkový koláč
Neregistrovaný před 22 minutami
Qurrito - podle sebe, ne jako z KFC
Neregistrovaný před 23 minutami
Sacher (Sachr dort)
Neregistrovaný před 26 minutami
Rychlá huspenina
Neregistrovaný před 40 minutami
Francouzské palačinky
Lucykka před 43 minutami
Kynuté buchty nad půl kila
Neregistrovaný před 43 minutami
Tématické fráze:
tncz pivní rohlíky,
kapustičková polévka,
opečený chléb do polévky,
opečený chleba do polévky,
recepty hruška na tncz,
chlebova,
recept na chlebovou polévku,
levné recepty hruška,
polévka z chlebového kvásku,
tncz hruška,
tncz recepty hruška,
tncz recept na chleba,
chlebová pivní polévka,
hruška tncz,
tncz recept chleba,
tncz chleba,
krajové polévky,
pivní chlebová polévka,
slane dorty z toustoveho chleba,
polévka z chleba
Suroviny:
chléb,
slanina,
smetana,
bujón drůbeží,
vejce,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
olej,
nať petrželová
Komentáře (10)