Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 867 kJ / 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,27 g |
Tuky | 25,49 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 23,02 g |
Postup přípravy
Podáváme horké.
Zveřejněno 27. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGgJ
Moje poznámka
Bruschetta s hříbkovou pomazánkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KGgJ
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 15 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 15 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 16 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 16 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 18 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 18 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 18 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 19 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 22 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 22 hodinami
Tématické fráze:
hříbková pomazánka na topinky,
hříbková pasta na topinky,
hříbková smes na topinky,
plněné slané košíčky,
slane plněne košíčky,
hripkova smes na topinky,
recept bruschetta,
bruschetta - recepty,
bruschetta recept,
hhříbková pomazánka,
hhříbková pomazánka,
vinikajici bruscheta,
recept na slané košíčky,
recept hripkova omáčka,
hříbková pomazánka na topinku,
hribkova omacka na topinku,
topinka s hříbkovou směsí,
pravá bruschetta recepty,
hribkova smes na topinku,
hříbková na topinky
Suroviny:
bageta,
olej olivový,
cibule,
máslo,
houba hřib,
víno bílé,
smetana,
sůl,
pepř,
koření oregáno,
petrželka,
česnek
Komentáře (20)