Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné zapékané brambory

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hanule

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie885 kJ /
211 kcal
Bílkoviny5,93 g
Tuky0,92 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy41,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory řádně opláchnout a i se slupkou podélně rozříznout a uvařit v osolené vodě. Po změknutí každou půlku vydlabat, trochu posolit, naplnit Lučinou nebo sýrem cottage, zakápnout olivovým olejem a brambory plněné Lučinou ještě posypat bazalkou. Krok 2: Velkou papriku zbavit jadérek, nakrájet na proužky a spolu s cibulí pokrájenou na kolečka zakapat olivovým olejem a dát péct společně s bramborami. Krok 3: Vyndat z trouby až když brambory i zelenina lehce zezlátnou. Ozdobit paprikou a jarní cibulkou, přidat čerstvý salát a okurku, případně ještě posypat bazalkou.

Zveřejněno 17. 10. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné zapékané brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D1Nx

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněné zapékané brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D1Nx

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vypadá to velmi hezky a uřčitě je to dobré, také ráda dělám plněné brambory a toto vyzkouším také..bodík:yes:5. i za krásnou fotku:yes:

Hanule, to je docela umědělecké dílko, vypadá to moc hezky a roztomile. Dávám ti bodíka:yes:

Moc pěkné fotky, je to za bodík:yes: +

Hezké a určitě dobré, ale "kampak":-? dáme to vydlabané z brambor, já bych to asi také "vrzla" do náplně:yes:, už jsem dělala podobné viz zde recepty, ale chválím a ukládám:yes::-)):-K

jejda ake pekne

Luxusní foto - zátiší :yes::yes::yes:

Tématické fráze:
zapékané brambory, plněné brambory, plněné zapečené brambory, zapečené plněné brambory, zapečená plněná brambora, brambory s lučinou, plněné brambory lucinou, zapecene brambory s lucinou, zapečený plněný brambor, plněné brambory s lučinou, brambory plnene lucinou, zapečená brambora, zapečený brambor, plněné pečené brambory s lučinou, plněné brambory lučina, plněná brambora, brambory plněné sýrem, plněný zapečený brambor, plněná zapečená brambora, plněné brambory zapečené

Suroviny:
brambory, lučina bylinka, sýr cottage s chilli, olej olivový, sušená bazalka, sůl, paprika čerstvá červená, cibule, cibulka jarní, okurka salátová, paprika čerstvá červená, salát hlávkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu