Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 763 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,00 g |
Tuky | 90,00 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 3,69 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná vinou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xyo
Moje poznámka
Krkovička plněná vinou klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xyo
Nejnovější recepty
Krevety
Přidáno před 15 hodinami
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno před 19 hodinami
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno před 21 hodinami
Květáková polévka
Přidáno 25. 9. 2025 11:02:01
Tažený jablečný závin podle I. Fabešové
Přidáno 25. 9. 2025 09:00:02
Rychlá šlehačková bábovka
Přidáno 24. 9. 2025 20:39:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
KrisZaezemi před 37 minutami
Ořechový pletenec
skahanka před 39 minutami
Jablečný koláček
Majkaa před 1 hodinou
Lehký jablečný moučník
renali před 1 hodinou
Losos s černou čočkou
Paion před 1 hodinou
Hrášková polévka
trdlo před 1 hodinou
Krůtí miniřízečky v kari těstíčku
degres58 před 1 hodinou
Ovocné knedlíky z pařeného těsta
Janicee před 3 hodinami
Dvoubarevná dýňová bábovka
Janicee před 3 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
weissova123 před 3 hodinami
Tématické fráze:
krkovička recepty,
roláda z vepřové krkovice,
roláda z vepřové krkovičky,
vepřová roláda z krkovice,
roláda z krkovičky,
vepřové klobásy,
roláda z krkovice,
plnena veprova krkovice,
vepřové s vinnou klobásou,
recepty krkovička,
vepřová roláda s vinnou klobásou,
mnichovská klobása recept,
krkovicka recept,
vepřová roláda plněná vinnou klobásou,
mnichovská klobása,
zavitky s bilou klobasou,
roláda s vinnou klobásou,
recept krkovička,
recepty z krkovicky,
viná vinná klobása
Suroviny:
krkovička bez kosti,
slanina anglická,
klobása vinná,
hořčice plnotučná,
sůl,
pepř
Komentáře (19)
Vinnou klobásu miluju od dětství - narozdíl od mých dětí. Ale v tomto obalu ji snad zbaští...
Na slovensku si robime klasicke domace udene klobasy....raz sem mozno vlozim nas rodinny recept...
a este sa opytam...vinne klobasy dostat v cechach bezne po cely rok, alebo len v zimnom obdobi?