Detoxikační salát z černé ředkve a řepy
Máte pocit, že vaše tělo potřebuje pročistit a načerpat energii z přírody? Vyzkoušejte tento detoxikační salát s červenou řepou a černou ředkví. Řepa je bohatá na antioxidanty a železo, ředkev napomáhá trávení. Obojí je navíc plné vlákniny.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Detoxikační salát z černé ředkve a řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Moje poznámka
Detoxikační salát z černé ředkve a řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrkK
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 11 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 12 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicová kaše
Roobass před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 1 hodinou
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 2 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 2 hodinami
Holandský sekaný vepřový řízek
Jan Nemec před 2 hodinami
Kuře na kari s ananasem
Jirka1986 před 2 hodinami
MEXICKÁ POLÉVKA
Kajkajak před 2 hodinami
Těsto na pizzu
Mon17 před 3 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
jalamo před 3 hodinami
Tématické fráze:
cerna redkev recept,
černá ředkev recepty,
černá ředkev účinky,
černá ředkev a cervena repa,
ředkev černá recepty,
salát z černé ředkve,
recepty z černé ředkve,
cerna redkev salat,
salát z červené řepy a černé ředkve,
recept na cernou redkev,
cerna redkev,
recept černa ředkev,
černařepa,
ředkev černá recept,
černá ředkev pečená,
recepty černá ředkev,
recepty na černou ředkev,
salát z černé ředkve a červené řepy,
černá ředkev-salát,
salát z ředkve a řepy
Suroviny:
ředkev,
řepa červená,
olej olivový,
ocet jablečný,
křen,
cukr,
sůl
Komentáře (18)
Tak takúto zeleninku sme kedysi robili, len nám nemal kto vymyslieť taký super názov. Len my sme to všetko nedávali do pohárov, ale do súdkov na kvasenú kapustu. Najprv sa do súdkov pridávala zelenina tak ako išla podľa sezóny. Všetko pekne do jedného súdka so slaným nálevom. A ono si to tam postupne pekne kyslo a kyslo.
A do ďalšieho sme robili čalamádu, teda opäť všetko možné, len nastrúhané.
Takže v pivnici stáli pekne vedľa seba kvasená kapusta, čalamáda a zelenina-celá.
A bola zásoba na celú zimu.
Jitkas: Prepáčte neinformovanému, ale čo je to