Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Moje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 20 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 23 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 14 minutami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 17 minutami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 1 hodinou
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 2 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 3 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 5 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 12 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovezi zadni recepty,
hovězí biftek recept,
bifteky,
hovězí bifteky,
recept hovezi zadni,
hovězí biftek,
zadní hovězí recept,
hovězí zadní biftek,
zadní hovězí recepty,
hovězí zadní plátky recept,
recepty hovězí zadní,
bifteky z hovězího masa,
zadní hovězí maso recepty,
mekke hovezi maso,
mletý hovězí biftek,
měkký biftek,
námořníci,
hovězí zadní maso,
biftek hovězí zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
okurky sterilované,
rýže
Komentáře (7)
Podle mne je toto něco na způsob PH, doporučuji velmi nízkou teplotu a úspěch je zaručen.