Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kaše (klasika)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX74
Moje poznámka
Bramborová kaše (klasika)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX74
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Salát z pečených paprik
Přidáno před 3 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 20 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno 21. 7. 2025 12:04:15
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pomazánka z cukety
ZboSy před 30 minutami
Kuřecí v rajčatové omáčce
koczkodanka před 41 minutami
Cuketová polévka s koprem, sýrem a smaženými vejci
zenikar před 57 minutami
Špenátová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Papucel před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Lemur91 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Lidusenkaf před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
kris_tynaa před 1 hodinou
Buchta s meruňkami
Dogys před 1 hodinou
Tématické fráze:
jak udělat bramborovou kaši,
jaké brambory na kaši,
hedvábná bramborová kaše,
jak správně udělat bramborovou kaši,
hedvábná kaše,
bramborová kaše,
jak udělat dobrou bramborovou kaši,
dobrá bramborová kaše,
jaké brambory na bramborovou kaši,
hladká bramborová kaše,
hladká bramborová kaše,
bramborova kase navod,
návod na bramborovou kaši,
jaký druh brambor na kaši,
bramborova kase jake brambory,
odrudy brambor na kasi,
jak se správně dělá bramborová kaše,
bramborová kaše recept,
jenzeny.cz,
co udělat z bramborové kaše
Suroviny:
brambory,
voda,
mléko,
sůl,
máslo
Komentáře (22)
Majka8: myslím, že zizala: to tady krásně napsala (bez použití slovního základu "mix"), ale ujasněme si (resp. ujasněte si) zda šleháte či mixujete
***
Sranda (tragédie?) je, že ať jeden klikne kam chce, tak z 80% se brkaše MIXUJE!
Z. Pohlreichovi se musí ježit ffšechny vlasy
Opravdu brkaši mixujete?
Alexiss:Já to mám nastejno,někdy kaši nemůžu rozmixovat,pořád tam jsou hrudky,ale je fakt o tom jaké brambory koupím,vím,že je několik druhů A B C ale jak to není na pytlíku napsané,tak nevím
Rozhodně chybí upozornění, že mléko musí být horké, jinak kaše zešedne a není hladká. Kmín dávám do vaření brambor, ale to zas záleží na každého zvyku. Jinak dávám máslo ohřát s mlékem do mikrovlnky, takže mají stejnou teplotu a máslo je rozpuštěné. Někdy obarvím kurkumou, dám brokolici, cibuli, bylinky, cokoli.
ivulinka:
http://www.jenzeny.cz/recepty/soutez/recepty-slavn...
Při vkládání receptu jsi byla upozorněna, že fotky se přidávají pouze vlastní, takže pokud nemáš svolení autora té fotky, tak ji odstraň, nebo to udělá admin,nebo moderátorka /třeba i já/
Že by náš desetiletý autor změnil identitu?