Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová kaše (klasika)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX74
Moje poznámka
Bramborová kaše (klasika)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nX74
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Nutellové brownies
Přidáno před 24 minutami
Marmeláda z dýně
Přidáno před 13 hodinami
Hruškový špaldový perník
Přidáno před 14 hodinami
Knedlíky se slaninou a houbami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa na paprice s barevnými paprikami
Přidáno před 17 hodinami
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňové rizoto pro nejmenší
ZuzkaBob před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
rostislav949 před 5 hodinami
Čertovy houby
Sahula před 8 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Vierunkaa před 9 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
Sahula před 9 hodinami
Omáčka ze sušených hříbků
Sahula před 9 hodinami
Houbová omáčka na kysané smetaně
Sahula před 9 hodinami
Domácí kečup
Rosnicka710 před 10 hodinami
Vepřové výpečky II
Darwin před 11 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
amalie.rokosova před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat bramborovou kaši,
jaké brambory na kaši,
hedvábná bramborová kaše,
jak správně udělat bramborovou kaši,
hedvábná kaše,
bramborová kaše,
jak udělat dobrou bramborovou kaši,
dobrá bramborová kaše,
jaké brambory na bramborovou kaši,
hladká bramborová kaše,
hladká bramborová kaše,
bramborova kase navod,
návod na bramborovou kaši,
jaký druh brambor na kaši,
bramborova kase jake brambory,
odrudy brambor na kasi,
jak se správně dělá bramborová kaše,
bramborová kaše recept,
jenzeny.cz,
co udělat z bramborové kaše
Suroviny:
brambory,
voda,
mléko,
sůl,
máslo
Komentáře (22)
Majka8: myslím, že zizala: to tady krásně napsala (bez použití slovního základu "mix"), ale ujasněme si (resp. ujasněte si) zda šleháte či mixujete
***
Sranda (tragédie?) je, že ať jeden klikne kam chce, tak z 80% se brkaše MIXUJE!
Z. Pohlreichovi se musí ježit ffšechny vlasy
Opravdu brkaši mixujete?
Alexiss:Já to mám nastejno,někdy kaši nemůžu rozmixovat,pořád tam jsou hrudky,ale je fakt o tom jaké brambory koupím,vím,že je několik druhů A B C ale jak to není na pytlíku napsané,tak nevím
Rozhodně chybí upozornění, že mléko musí být horké, jinak kaše zešedne a není hladká. Kmín dávám do vaření brambor, ale to zas záleží na každého zvyku. Jinak dávám máslo ohřát s mlékem do mikrovlnky, takže mají stejnou teplotu a máslo je rozpuštěné. Někdy obarvím kurkumou, dám brokolici, cibuli, bylinky, cokoli.