Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 082 kJ / 1 215 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,34 g |
| Tuky | 15,89 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 396 mg |
| Sodík | 419 mg |
| Sůl | 0,97 g |
| Sacharidy | 33,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zvěřinu nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a necháme hodinu odležet.
Krok 2: Do hrnce dáme vrstvu kostek masa, na ni položíme vrstvu koleček cibule. Opakujeme do spotřebování surovin.
Krok 3: Vrstvy prosypeme mletou paprikou.
Krok 4: Perkelt dusíme pod pokličkou na velmi mírném ohni přibližně hodinu, občas hrncem jemně zatřepeme.
Krok 5: Pak odklopíme pokličku, přidáme víno, rajský protlak, pokrájené papriky, případně umletý pepř a sůl.
Krok 6: Promícháme a dusíme bez pokličky do změknutí masa. Podle potřeby dolijeme ještě během dušení troškou vody.
Zveřejněno 18. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perkelt z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m66E
Moje poznámka
Perkelt z divočáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m66E
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 13 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 16 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 29 minutami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 50 minutami
Halibut v bylinkách
brtna před 52 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 2 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 2 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 11 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 16 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 16 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 16 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z divočáka,
divočák recepty,
perklet z dívočáka,
recept na divočáka,
jídlo z divočáka,
jidla z divočáka,
recepty na divočáka,
kostky z divočáka,
maďarský perkelt z divočåka,
perklet z divčáka,
pečený divočák,
recepty z divočáka kostky,
divocak kostky recepty,
ražničí z divočáka,
recept divočák,
salam z divocaka,
zverinovy perkelt,
divočak dušeni,
recept divočaka s bramboračkama,
divočák recept
Suroviny:
kýta z divočáka,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
paprika čerstvá zelená,
víno červené suché,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)
Byly to malé bramboráčky,ale dá se i s hranolkama,nebo bramborami.