Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 928 kJ / 1 178 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,81 g |
Tuky | 9,89 g |
Vláknina | 134,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,58 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 141,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: Oloupanou cibuli nakrájíme na měsíčky, česnek na plátky, řapíkatý celer na menší špalíčky, mrkev na kolečka a oloupaná jablka na osminky.
Krok 2: Vše nasypeme do pomalého hrnce, přidáme Podravku a promícháme.
Krok 3: Navrch položíme plátky masa, lehce naklepané rukou a z obou stran posypané kořením.Podlijeme vínem, zastříkneme octem a dáme "pomalit" na 1.stupeň cca na 4 hod.
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 18. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aztécká krkovice na víně v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y55z
Moje poznámka
Aztécká krkovice na víně v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y55z
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 4 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 11 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 1 hodinou
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 6 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 6 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 7 hodinami
Tématické fráze:
krkovice na víně,
krkovice v ph,
ph ve víně,
krkovice na bílém víně,
jaké víno pod krkovice,
hovězí krkovička na víně,
ph vína,
marinovaná krkovička na víně,
marinovaná krkovice víno,
vaření krkovice na víně,
recepty pro ph,
recepty krkovice na víně,
ten.cz nová
Suroviny:
krkovice vepřová,
koření aztécký poklad,
cibule,
česnek,
celer,
mrkev,
jablko,
víno bílé,
balsamico,
podravka
Komentáře (6)
Jen mám dotaz, proč ten ocet, když máš kyselejší jablka a to víno? Jakou roli tam to balsamico hraje?