Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 928 kJ / 1 178 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,81 g |
| Tuky | 9,89 g |
| Vláknina | 134,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,58 g |
| Sůl | 10,60 g |
| Sacharidy | 141,45 g |
Postup přípravy
Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.
Zveřejněno 18. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aztécká krkovice na víně v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y55z
Moje poznámka
Aztécká krkovice na víně v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y55z
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 4 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 4 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 8 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová štola
Pavlina3 před 1 minutou
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 8 minutami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 50 minutami
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 2 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 3 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 3 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 3 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 4 hodinami
Tématické fráze:
krkovice na víně,
krkovice v ph,
ph ve víně,
krkovice na bílém víně,
jaké víno pod krkovice,
hovězí krkovička na víně,
ph vína,
marinovaná krkovička na víně,
marinovaná krkovice víno,
vaření krkovice na víně,
recepty pro ph,
recepty krkovice na víně,
ten.cz nová
Suroviny:
krkovice vepřová,
koření aztécký poklad,
cibule,
česnek,
celer,
mrkev,
jablko,
víno bílé,
ocet balsamiko,
podravka
Komentáře (6)
Jen mám dotaz, proč ten ocet, když máš kyselejší jablka a to víno? Jakou roli tam to balsamico hraje?