Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezanka na víně

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

3. 2. 2010 15:34

Suroviny pro 6

6

Nutriční hodnoty

Energie4 361 kJ / 1 042 kcal
Bílkoviny105,99 g
Tuky24,94 g
Vláknina13,94 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 315 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy60,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu volím rýži, maso můžete dát i krůtí nebo hovězí roštěnou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Bibinka

4. 2. 2011 11:19

Radulko, to se nemusí použít mouka, mě stačí solamyl do vody a splní to perfektně svojí funkci;-) Ale sem si všimla, že to je rok starý recept, asi mi nějak utekl, byl vložen 3.2., ale loni a já na rok nekoukla a vítám zpátky Lusindu, která odešla a už tu rok není-trapas, ale dobrý:-O:-D

k.radulka

4. 2. 2011 10:43

jasně holky zahustěte si jak máte rádi, my se snažíme moc mouku nepoužívat.:yes:

Bibinka

4. 2. 2011 10:33

Radunko, to se ti vážně povedlo a možná, že to zrovna uvařím, mám vyndané vepřové. Šťáva má pěknou barvu, možná bych to trochu víc zahustila, ale to je na každým, jak to má rád;-) Dávám ti 17.bodík:yes:

LUSINDO79, téééééda tebe jsem tu neviděla, ani nepamatuji, tak vítej holka zlatá:yes:;-):-K

cardanka

15. 2. 2010 00:14

Tak to vypadá báječně:yes:, 13.bodík už tam je a pěkné foto tomu nasvědčuje;-)

Lusinda79

14. 2. 2010 20:27

Gyros mi ostrý nepřijde, to spíše ta chilli omáčka.Vypadá to na pořádnou baštu!

k.radulka

14. 2. 2010 19:48

marunda: Jj a to mi zas rádi ostrééé:-D děkuji za fotku, krásně si ti to povedlo:yes:;-)

kudlova3

14. 2. 2010 16:10

Je to nádhera :yes::yes::yes::yes:

marunda

14. 2. 2010 13:07

Radko, dnes bylo k obědu. Manžel si to strašně chválil. Jen toho koření gyros dám příště asi jen 1 lžíci, trochu to pálilo. Jinak fakt skvělý. Může to být dobré i s bramborem. Tak ještě jenou moc díky a určitě budu dělat častěji. Dala jsem Ti tam foto. A s barevnýma paprikama to je hezký a výborný:-K

k.radulka

4. 2. 2010 09:37

Jani nikdy nebude umět víc :D teda aspon ne ze školy. :-D víc umím od maminky a babičky:-K

JanaDorazinova

3. 2. 2010 23:58

k.radulka a to je fuk, syn je vyučený kuchař a taky nepíšu nikde: Tohle je dílo mého syna z učiliště Ostrava Vítkovice:-)):-D. Tedy, pokud ještě dnes umí víc, než já a to je diskutabilní;-)

marunda

3. 2. 2010 23:21

ukládám na vyzkoušení. Krásné:-K:yes:

k.radulka

3. 2. 2010 21:08

Jani to ne já to Hotelová škola:-8

JanaDorazinova

3. 2. 2010 21:00

No, to zase ty máš teda dobrý nápad!:-O

k.radulka

3. 2. 2010 20:57

jani to není špatnej nápad s těma bábovičkama :D Tohle je formička co byla u jednoho produktu na vaření z teleshopingu. Ale tak jestli máš alobal tak si to z něho vyrob. sruluj olobal,splácniho a okraje k sobě spoj a vznikne ti kolečko a to dotvaruj do tvaru srdce a máš to to samé a nemusíš kupovat formičky.:-8

JanaDorazinova

3. 2. 2010 20:49

Teda Radko, to musí být dobrota!:-O Máš to krásně naaranžované a ta rýže nemá chybu!! Do čeho jsi to dala? Už taky přemýšlím, že si asi koupím formičky na píseček:-D:-D. To vypadá tak krásně!! Musím si někde sehnat do Valentýna srdíčko!!:-)):yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezanka hovězí řezanka krůtí řezanka řezanka recept kančí řezanka danci rezanka řezanka ze svíčkové recepty řezanka řezanka recepty řezanka z vepřového masa řezanka z roštěné roštěná po písecku vepřové po písecku rezanka z krutiho masa vepřová řezanka dančí maso řezanka řezanka z plecka hovězí řezanka na víně co je řezanka řezanka z hovězího

Suroviny: plecko vepřové, cibule, víno bílé suché, protlak rajský, masox, koření gyros, podravka, sůl, pepř, chilli, paprika, olej, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Řezanka na víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwyR