Suroviny
Porce: cca 30 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 168 kJ / 3 147 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,52 g |
Tuky | 117,05 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 822 mg |
Sodík | 6,34 g |
Sůl | 15,88 g |
Sacharidy | 406,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koblihy plněné Hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8AxW
Moje poznámka
Koblihy plněné Hermelínem a brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8AxW
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 4 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 13 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 1 hodinou
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 2 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 2 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 2 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 3 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 4 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 10 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 15 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 16 hodinami
Tématické fráze:
koblihy plnene merunkama,
koblihy recept,
aby koblihy nevytekly,
koblihy s hermelínem,
aby koblížky nevytekly,
koblihy aby nevytekly,
hermelín plněný brusinkami,
plněné hermelin s s brusinkami,
jak udelat koblihy aby se nerozlepily,
nok plněné brusinkami,
kobliha plnena masem,
aby nevytekly koblihy,
smažení koblížků aby se nerozlepily,
šampus s brusinkami,
plněná kuřecí kobliha
Suroviny:
sýr hermelín,
brusinky,
mouka hladká,
cukr,
tuk,
mléko,
vejce,
žloutek,
droždí sušené,
sůl
Komentáře (10)
Ponorný mixer zv. "tyčák" - mixovat
Food processor - mixovat???
Šlehač - šlehat
Hnětač - hníst
Šlehač s hákama - hníst???
No jo, ale co když je na tyčáku nasazená metla, he?
Máte na TOP zatím 3 rcp... Prosím, znovu si je přečtěte a pokud myslíte že byste podle nich uvařila to co se vám uvařit podařilo, pak je nechte tak jak jsou napsány...
Ale konkrétně u tohoto rcp zasloužíte obdiv za to, jak precizně se vám podařilo těstem obklíčit náplň
A že stačilo napsat do komentáře pod STEJNÝ recept, co tu máte v podobných, něco ve smyslu "dělám to stejně, akorát bez pazmazánu a bez skořice", tak to sem raději ani nepíšu...
Já bych to sice neudělala, ale kdoví
Určitě je to moc dobré
Recept se mi líbí