Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 782 kJ / 187 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,62 g | 
| Tuky | 2,58 g | 
| Vláknina | 13,79 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1,33 g | 
| Sůl | 3,30 g | 
| Sacharidy | 31,13 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Jelítková polévka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Y3
Moje poznámka
					 
				
Jelítková polévka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7Y3
Nejnovější recepty
	
			 
	
Vajíčková pomazánka z Lučiny
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Rukolový salát s balkánským sýrem a jablkem
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Salát se smažákem
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Cizrna s cuketou a rajčaty na cibuli
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Máslovo-ořechová bábovka
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Kmínová polévka
Kajkajak před 50 minutami
	
			 
	
	
Rajská omáčka
Daniela57 před 1 hodinou
	
			 
	
Pyré z dýně hokkaido
Monikama před 1 hodinou
	
			 
	
	
Afrika řezy
hliboka před 1 hodinou
	
			 
	
Křehké řezy s pudinkem a ořechy
hliboka před 1 hodinou
	
			 
	
	
Mrkvový perník s povidly
David Salamánek před 2 hodinami
	
			 
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Eiisa před 2 hodinami
	
			 
	
Zdravý mrkvovo-jablečný dort
sbezecna před 2 hodinami
	
			 
	
Květáková fritáta
Wikki před 3 hodinami
	
			 
	
Makový závin hrnkový
titi96 před 3 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jelitkova polevka, 
						
						
							prdelanka, 
						
						
							polévka z jelita, 
						
						
							krvava polevka, 
						
						
							prdelačka, 
						
						
							jak udělat prdelanku z jelit, 
						
						
							krajové polévky, 
						
						
							prdelačka polívka, 
						
						
							polévka z jelítka, 
						
						
							jelítková polévka recept, 
						
						
							prdelačka z jelítek, 
						
						
							polévka z jelit, 
						
						
							polevka jelítková, 
						
						
							prdelanka recept, 
						
						
							polevka prdelacka, 
						
						
							polévka z jelítek, 
						
						
							polevka prdelanka, 
						
						
							prdelanka polévka, 
						
						
							prdelačka z jelita, 
						
						
							prdelačka recept
						
					
						Suroviny:
						
							sádlo, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							jelito, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							pepř, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							vegeta, 
						
						
							masox, 
						
						
							šunka, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kroupy, 
						
						
							petrželka
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
	 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (12)
Dělávám ji taky, ale bez šunky a mrkve. Chutná téměř jako ta ze zabíjačky.
Za inovovanou prdelačku posílám třetí bodík