Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 950 kJ / 227 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,02 g |
| Tuky | 2,07 g |
| Vláknina | 5,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 694 mg |
| Sůl | 1,82 g |
| Sacharidy | 44,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K7MM
Moje poznámka
Rychlá zeleninová polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K7MM
Nejnovější recepty
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 49 minutami
Domácí čokoláda
Přidáno před 1 hodinou
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Rohlíčky se slunečnicovými semínky
Přidáno před 14 hodinami
Barevná roláda z lineckého těsta
Přidáno před 17 hodinami
Červená rybí polévka
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý makový květ
KlaunVG před 21 minutami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 5 hodinami
Guláš uherského grófa
PavelSt před 7 hodinami
Pizza šneky z listového těsta
LincolnRhyme před 13 hodinami
Těsto na perníčky - hned měkké
MarcelaH. před 13 hodinami
Květákové placičky
Valis před 14 hodinami
Rajská omáčka od maminky
Viktorka :) před 15 hodinami
Pečené kuře
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
zeleninová polévka z mražené zeleniny,
polévka z mražené zeleniny,
rychlá polévka z bujonu,
rychlá polévka z mražené zeleniny,
rychla polevka pro deti,
rychlá polevka,
zeleninová polévka,
polevka s mrazene zeleniny,
recept rychlá polévka,
mrazena zeleninova polevka,
mražená zelenina do polevky,
zeleninova polevka z bujonu,
kremova zeleninova polevka z mrazene zeleniny,
rychlá zeleninová polévka z mražené zeleniny,
rychlé zeleninové polévky recepty,
polévka rychlá z mrazene zeleniny,
polévka z mrazené zleniny,
recepty polévky,
polevka s mrazenej zeleniny,
zeleninová krémová polévka mražená
Suroviny:
směs zeleninová do polévky,
olej,
brambory,
bujón zeleninový,
voda,
sůl,
pepř,
jíška
Komentáře (12)
zeleniny. V české kuchyni se obvykle používá máslo.
Věřte mi, že vím o čem mluvím.
Rebeco3, klidně vařte z mražené, tam aspoň máte kvalitu.
Výhrady voči mrazenej zelenine sú predsudky a mýty,nič viac. Častokrát je práve mrazená zelenina oveľa vyššej kvality, ako tá zo supermarketu a trhu, kde môže byť množstvo dusičnanov a z trhu aj kadejakých postrekov. Mrazená zelenina musí byť po zbere čo najskôr spracovaná, preto má oveľa väčšiu zásobu vitamínov,ako zelenina síce čerstvá, ale pozberaná v nezrelom stave, aby vydržala dovoz do supermarketu, kde sa ešte skladuje a teda aj oxiduje a každou hodinou sa jej výživová hodnota znižuje.
Bujón je iná vec,ten je ozaj zbytočný v každom prípade.