Suroviny
Porce: 3 pizzy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 836 kJ / 3 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,08 g |
Tuky | 196,26 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 4,63 g |
Sůl | 11,45 g |
Sacharidy | 398,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí chutná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAv8
Moje poznámka
Domácí chutná pizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zAv8
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 7 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 6 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
domací pizza,
suroviny na pizzu,
domácí sugo,
příprava domácí pizzy,
sugo na pizzu,
stream recepty,
rajský protlak na pizzu,
domácí pizza na plech,
domácí sugo pod pizzu,
sugo na pizzu recept,
domácí sugo na pizzu,
domácí pizza na plech listová,
pizza suroviny,
co dáváte na pizzu,
co na domécí pizzu,
sugo z protlaku,
prostři.cz,
suroviny na domaci pizzu,
domácí pizza suroviny,
domácí salámová pizza
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
cukr,
olej,
mléko,
kvasnice,
česnek,
kečup sladký,
sýr,
salám vysočina,
šunka,
párky,
houba hřib,
ananas,
cibule,
koření pizza
Komentáře (11)
A kdy se dává sýr?