Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 807 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,58 g |
Tuky | 18,72 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,68 g |
Sacharidy | 34,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, opečeme po obou stranách tresku, kterou si osolíme a opepříme. Hotovou tresku naskládáme do máslem vymazaného pekáče a vložíme do předehřáté trouby.
Krok 2: Na pánev k cibuli přidáme žampiony a podusíme. Přidáme kečup a hořčici, dle chuti ještě dosolíme, provaříme a přelijeme tresku, necháme ještě asi 15 minut zapékat v troubě. Jako příloha se nejlépe hodí rýže.
Zveřejněno 8. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLEl
Moje poznámka
Aljašská treska v kečupovohořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lLEl
Nejnovější recepty
Rajská polévka s masovými knedlíčky a nudličkami
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené masové kuličky v sýrové omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Pečený kapr s kořenovou zeleninou a jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové gnocchi s lososem a smetanovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Květák v pivním těstíčku s opečeným bramborem a slaninou
Přidáno před 11 hodinami
Paštičky z listového těsta s jablíčky
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvacetiminutový švestkový koláč
JanieR před 27 minutami
Chutné vafle
Andredka před 8 hodinami
Lahodná pomazánka z uzené makrely
KocourLucifer před 11 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
oligarda před 11 hodinami
Nadýchaný perník
walnutka před 11 hodinami
Houbová polévka se smetanou
Mon17 před 12 hodinami
Valašské frgály
suneno před 13 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
vanilj před 13 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
Jan Nemec před 13 hodinami
Tématické fráze:
aljašská treska zapečená se sýrem,
aljašská treska recept,
recept na filety z aljašské tresky,
aljašská treska recepty,
aljašska treska,
aljašská treska filety recepty,
zapečená aljašská treska recepty,
aljašská treska v troubě,
recepty na aljašskou tresku,
filety z aljašské tresky na másle,
recept na aljašskou tresku,
treska recept,
filety z aljašské tresky recepty,
aljašská treska pečená v troubě,
treska s kečupem recept,
treska v omacce,
treska s ryzi,
aljašská treska pečená,
aljašská kuchyně,
treska zapečená s hořčicí a kečupem
Suroviny:
treska aljašská,
žampióny,
cibule,
olej,
máslo,
kečup sladký,
hořčice,
sůl,
pepř
Komentáře (5)
Jen bych možna přidala pár lístků čerstvých bylinek (rozmarýn, bazalka...)