Grilovaná aljašská treska

mia2404 Kuchařka: mia2404

Ryby 6 názorů

Suroviny

1 kg mražené ryby(ja som mala tresku)
koření na ryby
česnek
250 ml smetany na šlahání
1 tavený sýr
citronová šťáva
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybu pokvapkáme s olejom a posypeme s korením, necháme chvilu postáť a potom dáme ugrilovať na pozpálenú panvicu troska potrete s olejom.

  2. Smotanu zohrejeme , pridáme vytlácaci a rozotreti cesnak, troska necháme prejst s varom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaná aljašská treska

  • Anna Anna(neregistrovaná)

    Rozotretí alebo rozodruhý?

    Odpovědět

  • mia2404 mia2404(autor receptu)

    dakujem za rady posnažim sa nabudúce presne napísať recepty, :-),

    Odpovědět

  • majda 2 majda 2

    Jo,jo,to vysušení je opravdu důležité,kdysi jsem to nevěděla a nevysušovala,pak ta ryba nebyla ono,ač jsem kořenila,různě upravovala,nikdy nebyl výsledek takový,jak by chtěla.Neználost neomlouvá:-)):yes:

    Odpovědět

  • marcik marcik

  • Fantom Fantom

    Mia, také dělám podobné jen se žampiony, ale měla bys asi napsat po rozmražení file osušíme, je to dost důležité a začátečník bude zápasit s tvým receptem a nebude ho moci zrealizovat, taky mám chyby v postupech ale snažím se je minimalizovat opakovaným přečtením;-)neber to prosím špatně jen se snažím poradit, a moc se mi líbí slovenský jazyk tak můžeš recept rozepsat víc;-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

Tématické fráze: mražená aljašská treska recepty treska recepty aljašská treska recept aljašská treska recepty tmavá treska recept aljašská treska grilovaná ryba recepty grilovaná ryba treska tmavá recept recepty ryby aljašská treska treska na grilu-recepty grilované ryby recept treska tmavá recepty treska grylovana treska aliaska treska recept mražená aljašská treska recept aliaska treska grilovaná ryba recept treska