Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí lučina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9nj
Moje poznámka
Domácí lučina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9nj
Nejnovější recepty
Omeleta se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Melounový salát
Přidáno před 18 hodinami
Čabajkové lečo
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno 8. 8. 2025 06:27:44
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno 7. 8. 2025 20:28:56
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno 7. 8. 2025 18:58:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí prsa na hříbkách
Jiri_Vavra před 7 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Vlastuska2 před 9 minutami
Vepřové kotlety na česneku
Ivet88 před 14 minutami
Stresová roláda
Dycky před 15 minutami
Kakaová roláda bez mouky
Dycky před 16 minutami
Chleba ve vajíčku jinak
Suzy8 před 22 minutami
Smetanové brambory s kuřecím masem
volvac@seznam.cz před 35 minutami
Česnečka z cukety
Eva z HK před 46 minutami
Hrníčkové meruňkové řezy
Sarkaruzicka před 1 hodinou
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Dogys před 1 hodinou
Tématické fráze:
domácí lucina ládi hrušky,
lucina ladi hrušky,
domácí lučina od ladi hrušky,
domácí lučina recept,
domácí lucina lada hruska,
domaci lucina,
láďa hruška recepty lučina,
lučina od ladi hrusky,
láďa hruška lučina,
domácí lučina podle ládi hrušky,
domácí lučina-láďa hruška,
láďa hruška domácí lučina,
lada hruska syr lucina,
lučina podle ladi hrusky,
recept lučina ládi hrušky,
lučina od hrusky,
lucina lada hruska,
domácí sýr lucina,
lada hruška-lučina,
recept na lučina od ládi hrušky
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl
Komentáře (33)
Do lednice to určitě není dobré dávat, ve velkém chladu to nevykape pořádně
Eva: To snad nemyslite vazne? Uplne staci jako "dukaz" recept "vyzkouset", vyfotografovat, okomentovat a pridat do podobnych.
Ďakujem