Domácí smetanový sýr s červeným pepřem

amdae Kuchařka:

Doba přípravy: 10 minut + 24 hodin Bezmasá jídla 6 názorů

Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů
55

Suroviny

250 g jogurtu
200 ml smetany na šlehání
1/2 lžičky soli
1 lžíce červeného pepře (nebo kdo co preferuje)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše smícháme.

  2. Do mísy dáme cedník, přes něj utěrku a do ní nalijeme směs.

  3. 24 hodin necháme odkapat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 22 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Domácí smetanový sýr s červeným pepřem

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo