Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí lučina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9nj
Moje poznámka
Domácí lučina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o9nj
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 17 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 6 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 7 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 7 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 8 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 9 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 12 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 12 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 12 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 12 hodinami
Tématické fráze:
domácí lucina ládi hrušky,
lucina ladi hrušky,
domácí lučina od ladi hrušky,
domácí lučina recept,
domácí lucina lada hruska,
domaci lucina,
láďa hruška recepty lučina,
lučina od ladi hrusky,
láďa hruška lučina,
domácí lučina podle ládi hrušky,
domácí lučina-láďa hruška,
láďa hruška domácí lučina,
lada hruska syr lucina,
lučina podle ladi hrusky,
recept lučina ládi hrušky,
lučina od hrusky,
lucina lada hruska,
domácí sýr lucina,
lada hruška-lučina,
recept na lučina od ládi hrušky
Suroviny:
jogurt bílý,
smetana ke šlehání,
sůl
Komentáře (33)
Do lednice to určitě není dobré dávat, ve velkém chladu to nevykape pořádně
Eva: To snad nemyslite vazne? Uplne staci jako "dukaz" recept "vyzkouset", vyfotografovat, okomentovat a pridat do podobnych.
Ďakujem