Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 851 kJ / 1 398 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,85 g |
| Tuky | 66,99 g |
| Vláknina | 9,46 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,05 g |
| Sacharidy | 34,01 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso v jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oy7B
Moje poznámka
Maso v jogurtu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oy7B
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 7 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 11 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 13 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 2 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 2 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 3 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 3 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 3 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 4 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 4 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 5 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 6 hodinami
Tématické fráze:
maso v jogurtu,
maso naložené v jogurtu,
vepřové maso v jogurtu,
vepřové maso naložené v jogurtu,
nalozene maso v jogurtu,
vepřové v jogurtu,
nakládání masa do jogurtu,
jogurtová marináda na vepřové maso,
naložené vepřové maso v jogurtu,
maso na jogurtu,
naložení masa do jogurtu,
jogurtová marináda na maso,
kuřecí maso naložené v jogurtu,
vepřová kýta v jogurtu,
vepřové naložené v jogurtu,
maso jogurt,
naložení masa v jogurtu,
naložené kuřecí maso v jogurtu,
recept maso v jogurtu,
kureci maso v jogurtu
Suroviny:
maso vepřové,
jogurt bílý,
cibule,
česnek,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
maggi,
bylinky,
bobkový list,
omáčka sojová,
olej,
koření indické
Komentáře (2)