Maso v jogurtové směsi

pelda Kuchařka:

Vepřové maso 2 názory

43

Suroviny

4 plátky vepřového masa
1 malý bílý jogurt
sůl
pepř
červená mletá paprika
kari
sušený česnek
1 vejce
trošku hladké mouky
trošku mléka
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Do mísy nalijeme jogurt a rozšleháme ho s vejcem, solí, pepřem, kari, mletou paprikou, sušeným česnekem.

  2. Pak přidáme trošku hladké mouky a dle potřeby rozředíme mlékem.

  3. Plátky masa naklepeme, nasolíme, opepříme a ponoříme do jogurtové směsi. Ihned smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Podáváme s vařenými bramborami a tatarkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Maso v jogurtové směsi

  • mája mája(neregistrovaná)

    zítra vyskouším

    Odpovědět

  • Dana61 Dana61(neregistrovaný)

    Skvělá věc. Rychlé, snadné, výborné. Masíčko se může nechat i v této majdě naložené - nekazí se, vydrží i 3 dny.:yes::-))

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo