Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 536 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,93 g |
Tuky | 136,97 g |
Vláknina | 33,30 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 53 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 332,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Moje poznámka
Tarte Tatin (Obrácený koláč)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BQAx
Nejnovější recepty
Pizza šneky
Přidáno před 20 minutami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 1 hodinou
Ořechový koláč s krémem a čokoládovou polevou
Přidáno před 3 hodinami
Salát s pečenými batáty
Přidáno před 5 hodinami
Makovník s citronovou polevou
Přidáno před 8 hodinami
Plněné vepřové řízky
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 37 minutami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 38 minutami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 1 hodinou
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 3 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
Misshell před 3 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
rybarka007 před 4 hodinami
Kuřecí kousky v pepřové omáčce
Vladimir74VD před 5 hodinami
Tématické fráze:
tarte tatin,
obrácený koláč tarte tatin,
obrácený koláč,
obrácený pomerančový koláč,
testo na tarte tatin,
obrácený cheesecake,
tartetatin,
těsto na obrácený koláč,
otoceni jablkovy kolac,
tarte tatin obrácený koláč,
obrácený koláč s jablky z listkoveho testa,
obrácený koláč z lístkového těsta,
tarte tatin recept,
tarte tatin recept videorecept,
tartin tatin,
tatin tarte,
obrácený koláč švestkový tarte tatin,
obrácený švestkový koláč tarte tatin,
pomerancove tarte,
obraceny pomerancovy kolac s karamelem
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
žloutek,
voda,
jablko,
máslo,
cukr
Komentáře (6)
Jj, u nás dáváme také víc jablek (viz foto)
Recept je tu dva roky a zatím nikoho neoslovil?
A přitom je to ze 6 rcp co jsou na TOP na Tarte Tatin ten nejepšejší!
Já si vystačím s jednou nádobou. Napřed v ní udělám karamel, pak do ní vyskládám jablka, zadekluju Pâte brisée a upeču.