Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 958 kJ / 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,86 g |
Tuky | 15,22 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 239 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 4,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YB2
Moje poznámka
Letní pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YB2
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 22 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:21
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno 1. 5. 2025 04:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechový chlebíček s čokoládou
Yanushka před 29 minutami
Čočka na kyselo
el.mencl před 42 minutami
Bramboračka se smetanou a sušenými houbami na maďarský způsob
Kamkara před 44 minutami
Čokoládovo-banánové muffiny
Vitek2015 před 2 hodinami
Kedlubnový salát s vejci a medvědím česnekem
Krista56 před 2 hodinami
Domácí větrníky
Nanina před 10 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 12 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 13 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 13 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 13 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z lišek,
porek letní,
dobrá letní pomazánka,
pomazánka z jogurtu a pórku,
pomazánka česnečka,
letní recepty,
pomazánky u průjmu,
nové letní pomazánky,
jak udělat domací lučinu,
moje lučina recepty.cz,
letni-pomazanky,
porek průjem,
pomazánka při průjmu,
lehke pomazanky,
pomazanka z lisek recept,
porek mrkev pomazánka,
letni recepty napomazanky,
velikonoci pomazanky,
jarni pomazanka mrkev porek vejce,
porek recept-pomazánka
Suroviny:
jogurt bílý,
lučina,
mrkev,
pórek,
vejce,
sůl,
pepř
Komentáře (4)