Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 158 kJ / 1 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,10 g |
| Tuky | 119,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 499 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 54,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chouquettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7WY
Moje poznámka
Chouquettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B7WY
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 5 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 6 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 8 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 9 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 10 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 1 hodinou
Išelské cukroví
Danakoukolova před 1 hodinou
Vosí hnízda
RNiklova před 1 hodinou
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 1 hodinou
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 1 hodinou
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 2 hodinami
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 2 hodinami
Babiččina čočková polévka
pesmax před 3 hodinami
Tématické fráze:
perlový cukr,
šuketky,
ministola postup,
španělsko pečivo recept,
plnene koule z odpalovaneho testa,
cukr perlový,
aby odpalované těsto nekleslo,
pečivo ve španělsku,
odpalované moučníky,
perlový cukr v receptech,
výslovnost crumble,
španělsko pečivo posipané cukrem,
německá miništola,
profesionální pečení recepty
Suroviny:
voda,
máslo,
sůl,
cukr,
vejce,
vejce,
mléko,
lupínky čokoládové
Komentáře (16)
Ale děkuju za vyzkoušení receptu
A skvělé jsou, to je pravda, jen se po nich zaprášilo
Děkuji všem za milé komentáře, "šuketky" nám moc chutají a budu ráda, pokud někdo vyzkouší