Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Atajef - plnene arabske livanecky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min

120 min (120 min příprava)

15. 11. 2012 20:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie23 064 kJ / 5 513 kcal
Bílkoviny174,80 g
Tuky202,10 g
Vláknina42,80 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 429 mg
Sůl1,57 g
Sacharidy727,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 hrnek = 200 ml

Na smazeni lze pouzit formu na volska oka o prumeru 10 cm.

Plnene livanecky je mozne pred smazenim ci pecenim skladovat v mrazaku a dle potreby kdykoliv pouzit. Pred konecnou upravou se nerozmrazuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danielle72 danielle72

30. 6. 2013 11:36

Toto na mě vykouklo v náhodných a nemohu než dát bod č. 39;-):-K:-K:-K:yes:

aaadobromila

27. 11. 2012 12:58

Aisho, Tvé recepty jsou parádní a hlavně fotky jsou zde velkou konkurencí pro některé...parádní!!

pipre pipre

18. 11. 2012 20:35

Výborný recept a parádní fotka:yes::yes:+

tejaja tejaja (moderátorka)

16. 11. 2012 20:43

Krásne a výborné lievance, fakt si bod zaslúžia:yes:

rebeka rebeka

16. 11. 2012 18:00

very nice... úúúžasné:-K:-K:-K:yes::yes::yes:

savlinka savlinka

16. 11. 2012 17:11

NO hned bych jela ochutnat;-):yes::yes::yes:

jirholu jirholu

16. 11. 2012 15:04

Další z Tvých zajímavých a pěkných receptů :-O:-p:yes:

katyvypl

16. 11. 2012 14:03

Tomu říkám kuchařský skvost! :-O:yes::yes::yes: Bodík je samozřejmostí. ;-)

maris maris

16. 11. 2012 10:55

Krásný recept i fotky:yes::-):-p

Bahula Bahula

16. 11. 2012 10:53

aisha: Moc pěkné:yes:. Máš krásné recepty a úžasné fotky :-K:yes::yes::yes:

Ivana Ch

16. 11. 2012 09:47

:-O:-p:-p:-p:-D:yes::yes::yes:

hosta hosta

15. 11. 2012 23:59

Úžasné, nádherné foto, co recept to skvost:yes::yes:

aisha

15. 11. 2012 23:22

Danka: Dekuji za zajem..napln se dava na syrovou (neosmazenou) stranu.

Vsem moc dekuji za chvaliva slova a komentare..moc me to tesi..:-K:-K

Colombo65 Colombo65

15. 11. 2012 22:39

... to je skvostnééééé;-);-);-)

Danka

15. 11. 2012 22:14

Recept vypadá lákavě, ráda bych zkusila. Prosím, na kterou stranu dáváte náplň?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: livanecky politi cuketové náplně do pita chleba silikonová forma na lívanečky - recepty arabske buchty recepty z jinych zemi recept na arabské dobroty z jinych zemi recepty testo na livanecky ababske kroupy livanecký

Suroviny: mouka hladká, mléko, voda, cukr, droždí sušené, prášek do pečiva, ořechy vlašské, cukr, skořice, tvaroh, žloutek, cukr vanilkový, cukr, mléko, sirup javorový

TopRecepty.cz

Atajef - plnene arabske livanecky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w7qX