Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 726 kJ / 3 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 164,00 g |
Tuky | 174,85 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 172 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 310,50 g |
Postup přípravy
Ak máme pažitku, môžeme posypať sekanou pažitkou.
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3L
Moje poznámka
Halušky s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3L
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 8 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 11 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 20 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 10 minutami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 55 minutami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 2 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 3 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 3 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 5 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 5 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 6 hodinami
Česneková krémová polévka
AnetaHrda před 6 hodinami
Tématické fráze:
halusky s tvarohem,
halušky na sladko,
halušky recept,
halušky,
halusky s tvarohom,
tvarohové halušky,
halusky z tvarohem,
olešnický tvaroh recepty,
struhadlo na halušky,
olešnický tvaroh recept,
jednoduché halušky,
jak udělat halušky když nemám cedník,
halušky.sk,
halusky z tvarohu,
cedník na halušky,
jak delat halusky,
moučné halušky s tvarohem,
tvaroh na slano,
halušky s tvarohem recept,
recept na halušky s tvarohem
Suroviny:
brambory,
mouka polohrubá,
sůl,
tvaroh tvrdý,
slanina uzená
Komentáře (14)
K tomu tvarohu, na halušky sa používa hrudkovitý tvaroh, nie mäkký, ktorý sa rozpustí ako bryndza.