Máslový krém na cukroví
Hledáte inspiraci na výborný máslový krém? Máme pro vás jednoduchý návod na krém, který se skvěle hodí na slepování a plnění nejrůznějšího cukroví, dobře drží a je trvanlivý. Snadno se s ním pracuje a každé cukroví chuťově pozvedne.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 454 kJ / 2 977 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,79 g |
| Tuky | 227,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,41 g |
| Sodík | 303 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 204,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Moje poznámka
Máslový krém na cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97lx
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 11 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 16 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 36 minutami
Likérové špičky
Sahula před 2 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 2 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 2 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 2 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 4 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 4 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 4 hodinami
Tématické fráze:
maslovy krém do cukrovi,
máslový krém do vánočního cukroví,
jednoduchý krém do cukroví,
maslovy krem na cukrovi,
máslová nádivka do cukroví,
krem do cukrovi,
jednoduchý máslový krém,
krém do cukroví bez vajec,
krémy do cukroví bez vajec,
máslové cukroví,
krém do vánočního pečiva,
kremy do cukrovi,
recepty na krémy do cukroví,
krém do cukroví bez vejce,
krem ktery se nekazi,
kremy na cukrovi,
maslovy krem nad parou,
maslovy krem nad parou,
krem na cukrovi,
krem do cukrovi aby se nekazil
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
máslo
Komentáře (10)
Asi by v rcp mohlo být doplněno, že obě složky by před společným šleháním měly být vytemperovány na stejnou teplotu (pro snížení rizika srazení krému)
...a také, že nastavovací vložka se přidává po částech do vymíchaného másla...