Suroviny
Porce: 1 kralik
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 348 kJ / 1 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 104,11 g |
Vláknina | 8,72 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Moje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 13 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slaný cuketový koláč
Markeeta před 43 minutami
Pečená uzená makrela s cibulí a koprovými brambory
TutenOnen před 6 hodinami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 9 hodinami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 9 hodinami
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 9 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 9 hodinami
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 10 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 10 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 11 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 12 hodinami
Tématické fráze:
peceny kralik,
pečený králík recept,
králík pečený,
uprava králika,
uprava fotek online,
recept pečený králík,
pečený králík recepty,
králík pečený recept,
recepty pečeny kralík,
králik na kapuste,
fotky králíků,
kralik recepty,
králík úprava,
vaření-králík,
recept sakra kralík,
jak se dela peceny kralik,
králík s kapustou,
králík foto,
králík foto,
peceny kralik v alobalu
Suroviny:
králík,
máslo,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření kari,
koření,
sůl,
kůra citronová
Komentáře (25)
Takže díky...