Suroviny
Porce: 1 kralik
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 348 kJ / 1 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,06 g |
| Tuky | 104,11 g |
| Vláknina | 8,72 g |
| Cholesterol | 319 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Moje poznámka
Pečený králík v másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q0Y
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 1 hodinou
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
Denula před 9 minutami
Veka domácí na chlebíčky
lena1403 před 1 hodinou
Brambory na cibulce se zelím
lukadu před 1 hodinou
Langoše z Maďarska
nomia před 1 hodinou
Buchta Rafaelo
Thebes před 1 hodinou
Domácí vánočka
JanaPav před 2 hodinami
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 2 hodinami
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 13 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 14 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 14 hodinami
Tématické fráze:
peceny kralik,
pečený králík recept,
králík pečený,
uprava králika,
uprava fotek online,
recept pečený králík,
pečený králík recepty,
králík pečený recept,
recepty pečeny kralík,
králik na kapuste,
fotky králíků,
kralik recepty,
králík úprava,
vaření-králík,
recept sakra kralík,
jak se dela peceny kralik,
králík s kapustou,
králík foto,
králík foto,
peceny kralik v alobalu
Suroviny:
králík,
máslo,
česnek,
paprika sušená sladká,
koření kari,
koření,
sůl,
kůra citronová
Komentáře (25)
Takže díky...