Postup přípravy
Krok 1: Plátky jater obalíme v trojobalu (nesolíme!), dáme smažit do horkého oleje či sádla, dokud obal nezezlátne. Když jsou játra krásně měkká, vyndáme z oleje a osolíme.
Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem.
Podáváme s bramborem, salátem a například tatarskou omáčkou a vychlazeným pivem.
Zveřejněno 6. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA2z
Moje poznámka
Smažená játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA2z
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 6 hodinami
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 23 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 23 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 23 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z podmáslí
kyskamaryska před 37 minutami
Okurkový salát
JakubM před 40 minutami
Nejlepší špenát
harovs před 1 hodinou
Pohankové karbanátky se sýrem
Jitka64 před 2 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
shabby před 2 hodinami
Domácí lasagne
Veronika834 před 2 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pomazánkovým máslem
Januli-holky před 2 hodinami
Kuřecí žaludky v lahodné omáčce
JitkaKl před 3 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Svally_Krakonos před 3 hodinami
Tiramisu od babičky
Anny12 před 4 hodinami
Tématické fráze:
smažená játra,
smažená játra recept,
smažené játra,
játra smažená,
smažená hovězí játra,
obalovaná játra,
jak smažit játra,
jak upravit krůtí játra,
játra v trojobalu,
úprava jater,
recept na smažená játra,
recept smažená játra,
smazena obalena jatra,
smažená játra recepty,
hovězí játra smažená,
obalovana smažena jatra,
smažená jatra v trojobalu,
obalovaná vepřová játra,
smaženájátra,
jak upravit játra
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej,
sůl
Komentáře (14)