Postup přípravy
Krok 1: Zelí vymačkáme - neproplachujeme a nakrájíme, všechny přísady dáme do zelí, jako na bežný bramborák, místo mouky poprášit strouhankou, solit podle slanosti zelí.
Krok 2: Promícháme a pak na rozpáleném oleji či sádle, děláme lžící placičky, které jsou křehké.
Zveřejněno 14. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelné placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYy5
Moje poznámka
Zelné placičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZYy5
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 11 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 11 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 1 hodinou
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 10 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 10 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 10 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 10 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 10 hodinami
Jablkový perník
collins před 12 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 14 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 15 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
zelňáky z kyselého zelí,
smažené zelné placky,
placky z kyselého zelí,
zelny placky,
zelné placky,
recept na zelné placky,
placicky z kyseleho zeli,
zelne placky s tvarohem,
placičky ze zelí,
zelné,
smažené zelňáky,
zelňáky z kyselého zelí smažené,
placky zelné,
zelné placky smažené,
zelné placky ze syrového zelí,
recept na placky z kyselého zelí,
zelné lívanečky,
placky ze syrového zelí,
recepty na zelné placky,
kysele zeli placky
Suroviny:
zelí kysané,
strouhanka,
vejce,
pepř,
česnek,
majoránka,
olej
Komentáře (14)