Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohový tunel s banánem

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Liduska

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 860 kJ /
2 596 kcal
Bílkoviny45,83 g
Tuky150,34 g
Vláknina11,45 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 417 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy259,09 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těsto upečeme na plechu s pečícím papírem v předehřáté troubě na 180°C 10 minut. Piškot je tenký. Krok 2: Stáhneme i s papírem na studenou podložku a necháme vychladnout. Krok 3: Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinovou fólií. Krok 4: Odkrojíme si z korpusu pruh na přikrytí, zbytkem plátu vyložíme formu a přečnívající kousky piškotu odřízneme. Krok 5: Prohlubeň vyplníme do poloviny tvarohovým krémem, položíme po celé délce banány. Krok 6: Doplníme krémem až po okraj. Krok 7: Přiložíme odložený plát piškotu a mírně přitlačíme. Krok 8: Necháme v ledničce ztuhnout alespoň půl dne. Krok 9: Potom převrátíme formu na tác, odstraníme fólii a polijeme čokoládovou polevou.

Zveřejněno 14. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z436

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z436

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vypadá krásně :) a přitom to podle postupu není nic složitého.

Minulý týden jsem pekla znovu. Je období jahůdek, tak jsem to zkusila právě s nimi. Výsledek moc dobrý, také doporučuji vyzkoušet.:-)) Přidávám foto.;-)

Dnes budeme péct;-):-p

Čisté a moc hezké.:-K:yes:

Moc dobrý tunýlek:-p a krásně efektní na pohled.:-K Přidávám svou fotku a bodík letí.;-)

Dneska ráno jsem upekla,místo banánu jsem dala jahody a musím říct že všem moc chutnalo a to se nestává často;-) No ani jsem nestihla vyfotit:-O:-):yes:

Tomáši:-),Gabino I:-) děkuju moc;-).

krásné, musí to být velice chutné :-) +1 bodík :-)

Tak to je opravdu nádhera, hluboce se klaním :-K

Hanko:-),Iljušo:-) jsem moc ráda,že se vám líbí:-8.Děkuju;-).

Mirčo, jako obvykle krásná fotka:yes::yes::yes: a tunýlek k nakousnutí:yes: +

Tématické fráze:
bananovy tunel, tvarohovo banánový dezert, tvarohová střecha, sladký tunel, tvarohový moučník s banánem, moučník s banánem a tvarohem, banánový moučník s tvarohem, tvarohovy dezert s bananem, moučník tunel, čokoládovo tvarohový dezert s banánem, piskotovy dezert s tvarohem a bananem, piškotový tunel s tvarohovou náplní, dezert tunel, střecha s banánem, sladké tunely, bananovy dezert s tvarohem, střecha s tvarohem a banánem, moučník s tvarohem a banány, tvarohový bananový tunel, bananovy tunel recept

Suroviny:
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kakao, čokoláda, máslo, cukr moučkový, tvaroh ve vaničce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu