Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,78 g |
Tuky | 9,24 g |
Vláknina | 0,96 g |
Cholesterol | 924 mg |
Sodík | 294 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 4,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Moje poznámka
Vepřová slezina plněná, jako studené pohoštění
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gG5l
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 40 minutami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 4 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vrstvený salát
Maruna365 před 1 hodinou
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 1 hodinou
Zelňačka
Veronika_1 před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 2 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 4 hodinami
Fazolky s hráškem ve smetanové omáčce se slaninou
Patricia97 před 5 hodinami
Makronky Danča
Malickakucharka před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty vepřová slezina,
vepřová slezina,
jak připravit slezinu,
slezina vepřová,
jak vypadá vepřová slezina,
vepřová slezina recept,
jak připravit slezina,
studená vepřová játra,
slezina recepty,
plněná slezina,
co je vepřová slezina,
jak připravit slezinu?,
recept na vepřovou slezinu,
plněná slezinka recepty,
plněné sleziny,
recept vepřová slezina,
recept na slezina,
vepřové ledvinky na paprice pohlreich,
lahůdková slezina,
vepřové sleziny recept
Suroviny:
slezina vepřová,
sýr eidam,
špek,
paprika čerstvá červená,
cibulka lahůdková,
pepř mletý,
sůl,
olej,
Komentáře (10)
Kdo má slezinu rád,tak opravdu doporučuji
cekrops:
Já vím,že všichni nemusí,nebo nemůžou různé vnitřnosti
Teda,ale piplačka s tou přípravou je děsná