Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Moje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Nejnovější recepty
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 3 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 7 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno 19. 6. 2025 16:21
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno 19. 6. 2025 15:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Martina68 před 2 hodinami
Domácí Mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Alena Kovarova před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
veronikamaskova@email.cz před 4 hodinami
Borůvkový koláč I.
RencaBarca před 5 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hanina_ před 5 hodinami
Pekingská polévka
Hanina_ před 5 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Jakubka před 5 hodinami
Bramborové knedlíčky do polévky
ldislav před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Dagemar před 6 hodinami
Tématické fráze:
recepty v parním hrnci,
rýžovar recepty,
těstoviny v parním hrnci,
recepty pro parni hrnec,
recepty k parnimu hrnci,
vaření těstovin v parním hrnci,
varime v parnim hrnci,
recepty pro ryzovar,
parní hrnec recepty,
jatra varena v pare,
vaření v parním hrnci,
recepty rýžovar,
vaříme pro žlučníkáře,
dietně v parnim hrnci recepty,
charakteristika drůbežího masa,
rýžovar,
kuchařka k parnímu hrnci,
jak vařit těstoviny v parním hrnci,
jak se vaří v parním hrnci,
co se da vařit v parním hrnci
Suroviny:
játra drůbeží,
maso vepřové,
cibule,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
slanina,
olej,
koření grilovací,
brambory
Komentáře (20)
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...