Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 691 kJ / 4 467 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,11 g |
| Tuky | 157,19 g |
| Vláknina | 46,50 g |
| Cholesterol | 542 mg |
| Sodík | 374 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 593,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovec v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0V6
Moje poznámka
Makovec v domácí pekárně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r0V6
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 4 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 4 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 5 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 5 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 5 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 11 minutami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 37 minutami
Bramboráčky
Anickamanicka před 1 hodinou
Domácí langoše
Jurkano před 1 hodinou
Perníčky
horakova654 před 2 hodinami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 2 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 2 hodinami
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 3 hodinami
Vařená majonéza
SenBri před 3 hodinami
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 3 hodinami
Tématické fráze:
makovec recept,
makovec,
recept na makovec,
makovník z domácí pekárny,
recepty makovec,
recepty-makovec,
domací pekárna recepty,
makovník v domácí pekárně,
recepty v domácí pekárně,
recept makovec,
makovec recepty,
makovec-recept,
makovnik domaci pekarna,
domácí pekárna-makovec,
recepty k domácí pekárně,
jak upéct makovec,
recepty domácí pekárně,
recepty dia z domácí pekárny,
recepty na makovec,
recepty domací pekarna
Suroviny:
mléko,
vejce,
mák mletý,
cukr,
olej,
rum,
kůra citronová,
šťáva citronová,
skořice,
cukr vanilkový,
prášek do pečiva,
mouka hladká
Komentáře (28)
Důležitý je, že je fak dobrý, téměř bez práce a bašit se dá v poho i po několika dnech