Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 198 kJ / 286 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 0,63 g |
Vláknina | 2,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 38 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 64,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablíčkový dezert z polenty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7YNB
Moje poznámka
Jablíčkový dezert z polenty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7YNB
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 12 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 16 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 20 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 1 hodinou
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 15 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 16 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 17 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 17 hodinami
Tématické fráze:
moučník z polenty,
polenta s jablky,
polenta recepty,
jak se vaří polenta,
moučníky z polenty,
dezert na oslavu,
dezerti jabka,
recepty z polenty dia,
polenta na veceri,
polenta recept z mikrovlnky,
recept na moucnik z polenty,
jak vyrobit polentu,
susenky z polenty,
polenta,
jabko karamelovy dezert,
poenta s jablky,
moičník z polenty,
moucnik z polenty,
polenta jako dezert,
dezerty na oslavu recepty
Suroviny:
polenta instantní,
džus jablečný
Komentáře (4)
V líné variantě ohřeji 500 ml džusu asi na 2 min v mikrovlnce na plný výkon, pak přimíchám polentu (trochu méně asi 80 g) a opět vlním cca 3-5 min. Dokonce, když jsem na začátku dala jednou polenty více, dalo se vše ještě napravit a přimíchat džus.
Na rozlámané Jiřinky jsem dala několik lžic polentového dezertu a ozdobila kompotovanými třešněmi. Vše jsem nechala vychladit. Hezky to v lednici ztuhlo. Sušenky by možná ani být nemusely, ale kompotované ovoce je s dezertem moc dobré. Návštěva mlaskala.
Pokusím se přidat foto. Ještě jednou dík!